Dobrodošli na informacijski strani Fakultete za strojništvo UM

Odločitev za študij je pomembna. Ne zgodi se v trenutku, je daljši proces. Pri tem vam želimo nuditi podporo. Vaš razvoj se nikoli ne zaključi. In mi bomo z vami od prvega dne do zagovora zaključne naloge. Informativni dnevi so odlična priložnost, da poiščete odgovore na vsa svoja vprašanja.

V nadaljevanju te spletne strani smo za vas na enem mestu zbrali osnovne informacije o naši fakulteti in študijskih programih, ki jih izvajamo.

Posebej vas želimo povabiti na informativne dneve, ki smo jih letos pripravili, razmeram primerno, v spletni obliki. Časovnico posameznih dogodkov najdete v nadaljevanju te strani. 

Kaj moram vedeti o vpisu na podiplomski študij na FS v letu 2021?

Informacije o študijskih programih Fakultete za strojništvo najdete na tej strani, obiščete lahko spletno stran Fakultete za strojništvo UM na povezavi https://www.fs.um.si, ali pa si ogledate Razpis za vpis v podiplomske študijske programe Univerze v Mariboru v študijskem letu 2021/2022 in se seznanite z vpisnimi pogoji na povezavi 

https://www.fs.um.si/arhiv/novica/news/razpis-za-vpis-v-podiplomske-studijske-programe-um-v-studijskem-letu-20212022/?tx_news_pi1%5Bcontroller%5D=News&tx_news_pi1%5Baction%5D=detail&cHash=9c394ad3ef4bbe44680590fd1a7bd934 

Ne pozabite – prijavni rok za vpis na podiplomske študijske programe Univerze v Mariboru je do 08. 9. 2021!

Želimo vam obilo uspeha ob opravljanju diplome na dodiplomskem študiju.

Veseli nas, da ste nas obiskali. Oglejte si kratek predstavitveni video naše fakultete. Po ogledu pa vas vabimo, da si ogledate vsebine, ki smo jih za vas pripravili na spletu.
Veseli bomo vašega obiska na informativnih dnevih.
Več informacij najdete v nadaljevanju.

Študijski programi 2. stopnje na Fakulteti za strojništvo UM

360° sprehod

Na spodnji povezavi (ali po kliku na sliko) opravite virtualni sprehod po prostorih naše fakultete. Spoznajte nekatere predavalnice in laboratorije z zanimivo in sodobno opremo.

360° ogled

Karierni center UM

Univerzitetna knjižnica Maribor

Študentski domovi UM